שיקום מיני לאחר דפוס אוננות שגוי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

02/02/2021 | 01:24 | מאת: א

שלום אני בן 32 לאורך כל גיל ההתבגרות ועד תחילת שנות ה20 הייתי מאונן בשכיבה על הבטן וחיכוך עם הידיים (שכחתי איך קוראים למתודה הזו). אימנתי את עצמי לאונן כמו שגבר אמור אך עדיין לא יכולתי שלא לאונן בשיטה הקודמת וכך יצא שהמשכתי לאונן בשיטה הראשונה לרוב ורק מדי פעם לאונן בשיטה השניה. זה הפריע לי ביחסי מין כי לא הייתה זקנה ואם הייתה זקנה לא הייתי גומר בחדירה או במין אוראלי...רק אם בת הזוג הייתה מאוננת לי. החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולחדול לחלוטין מאוננות בשיטה הראשונה. השאלה שלי היא האם ויאגרה או סיאליס יעזרו לי בקיום יחסי מין? האם צעצוע מין בדמות נרתיק האישה יכול לעזור לי לתרגל?

ראשית צריך להפסיק לגמרי לאונן בצורה בה אוננת בהתחלה. האוננות החדשה חייבת להיות קלילה ללא לחץ על האיבר. הפעלת לחץ לא סביר על האיבר גורם ביחסי מין עם אישה לרוב לבעיות זיקפה כך שכדורים לא יעזרו למקרה.

מנהל פורום סקסולוגיה