בתנוחה המיסיונרית יש לבעלי כאבי גב חזקים שמקרינים לרגל, עד שאנחנו נימ

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

31/01/2021 | 06:50 | מאת: יפעת

שלום רב- אנו זוג בשנות ה50, מבקשת שלאול: בתנוחה המיסיונרית יש לבעלי כאבי גב חזקים שמקרינים לרגל, עד שאנחנו נימנעים מיחסי מין. גם תנוחה שבה אני גומרת+ אין בפונטניות( בעלי נוטל ויאגרה)- כל הללו מונעים ממני רצון ליחסי מין, כל תנוחה אחרת לא מצליחה לגמור( בעבר גמרתי רק בתנוחה על ארבע, שינינו לתנוחה המסיונרית )

מהתיאור עולה כי התנוחה שבעלך מעליך היא התנוחה הבעייתית. אפשר שהוא ישכב על הגב ואת תהיה עליו ואולי גם תגיעי לאורגזמה בצורה יותר קלה. אפשר לנסות עוד תנוחות כמו על הצד וגירוי ידני של הדגדגן על מנת שאת תגיעי לאורגזמה. על מנת למצוא את התנוחה הכי פחות מכאיבה יש לנסות תנוחות אחרות.

מנהל פורום סקסולוגיה