יש לי טעם מר בפטמות עזרה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

28/01/2021 | 23:26 | מאת: אור

יש לי טעם מר ומוזר שבן הזוג מלקק לי את הפטמות הוא אמר לי וגם הרגשתי אחרי שנישק אותי אשמח לעזרה אף אחד לא מכיר את התופעה למרות שקראתי על זה בגוגל שכמה בנות שאלו תמיד מנפנפים בתשובה לא תשובה. אשמח לעזרה

האמת שאני לא יודעת על זה. יתכן וזה קשור להפרשות גוף שלך. שווה להתייעץ עם רופא עור. או רופא נשים שלך.

האמת שאני לא מכירה את הבעיה. יתכן וזה קשור להפרשות של בלוטות שקיימות בפיטמה. לא ציינת אם את המניקה, ממתי זה התחיל, תמיד זה היה? מאוד קשה לתת תשובה בחוסר של פרטים.

מנהל פורום סקסולוגיה