פין קטן הפוגע בדימוי הגברי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/01/2021 | 10:20 | מאת: אלי

שלום רב אומנם אני נשוי 15 שנה(גילי 49,ויש לנו 2 ילדים,אשתי בת 46)אבל עדיין סובל מדימוי עצמי גברי נמוך עקב פין יחסית קטן שבזיקפה מגיע ל-12ס"מ בלבד(אולי 12 וחצי)ועוביו כניראה תואם לאורך הזה. איך ניתן להתמודד עם דימוי זה? תודה

גודל הפין זה בהחלט אישו מוכר אצל גברים רבים, במיוחד אם ניזונים מפורנו ששם אין הרבה פרופורציות של השחקנים למציאות של הגבר הישראלי הממוצע. הגעת עד גיל 49 וזה עדין מעסיק אותך אולי כדאי לפנות למטפל מיני מעולם הפסיכולוגיה שיעזור לך לקבל את האיבר שלך.

מנהל פורום סקסולוגיה