תעמולה אידיאולוגית במקום עזרה נפשית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

14/01/2021 | 00:19 | מאת: הומו בתול בארון

חלום חיי להמשך מינית לאשה, להתאהב בה, ולהקים איתה משפחה. זה מה שיעשה אותי אדם מאושר. מצער אותי שלאף אחד מה"צדדים" לא באמת אכפת ממני. לא אכפת לכם מהאושר שלי. לכל צד ולכל מטפל נפשי ישנה האג'נדה שלו. לדתיים לא אכפת מהרגשות שלי ומהצורך שלי בסיפוק מיני. העיקר מבחינתם שאתחתן עם אישה ואוליד ילדים. אבל אני לא אהיה מאושר עם אישה שאיני נמשך אליה. לחילונים לא אכפת מהערכים שלי ומהחלומות שלי. העיקר מבחינתם שאצא מהארון ואחיה עם גבר. אבל אני לא אהיה מאושר עם גבר. מצערת אותי הטענה הגורפת ש"נטייה מינית לא יכולה להשתנות". מנין לכם? איך אנשי מקצוע יכולים להיות בטוחים כל כך בטענה שלילית ונחרצת כל כך? למה מתייחסים לטענה הזו כאילו היא אמת מדעית? כאילו שפסיכולוגיה זה מדעים מדוייקים... כאילו שהטענה בדבר קביעות בנטייה המינית היא אמת מדעית כשם שכדור הארץ סובב סביב השמש... רבים כמוני, דתיים וחילונים, נואשים להרגיש משיכה מינית-גופנית לאישה, כמהים לשינוי בנטייה שלנו, ביצרים שלנו. ואין לנו תקווה... רק שומעים תועמלנים משני הצדדים שמתחרים ביניהם על הנפשות האומללות שלנו...

חבל שזו החוויה שלך עם גורמים טיפוליים. מאחלת לך למצוא את הדרך שהכי מתאימה לך בלי קשר מה חושבים- מטפלים, דתיים, חילוניים או תקשורת שאומרת דברים לא תמיד נכונים. בהצלחה

14/01/2021 | 13:46 | מאת: הומו בתול בארון

האם ידוע לך על מקרה כלשהו של גבר שבעברו נמשך רק לגברים, ושכיום הוא נמשך לנשים?

אני פחות מתעסקת בזה עקב כך אינני יודעת

מנהל פורום סקסולוגיה