שאלה לגבי קושי מסוים בחדירה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

16/12/2020 | 18:18 | מאת: וו

אני לא בתולה. אבל במהלך חדירה, באמצע יש כמו מחסום כזה שיותר קשה וכואב לעבור אותו אבל אחרי שעוברים אותו זה בסדר? כלומר הכנסה ויציאה כן מכאיבה אבל בעיקר באיזשהו מקום כזה יותר צר באמצע הנרתיק. מה הסיבה? האם זה נורמלי? יהיה כך תמיד או יעבור?

הנרתיק הוא רקמת שריר הכי גמישה ועדינה. כאשר השרירים משוחררים אז אין כול בעיה עם חדירה. אין שם מעצור בדרך. אם יש כאב בזמן חדירה הכי חשוב הוא לטפל בבעיה. היא לא לעבור מעצמה. אפשר לפנות למרפאות לטיפול בבעיות בתפקוד המיני על מנת להיעזר בהם לעזור לך לפתור את הבעיה.

מנהל פורום סקסולוגיה