אשמח לתשובתך הכנה (ארוך)

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/11/2020 | 23:10 | מאת: לחמדה

שלום רב, אני בת 25 לא בתולה. לפני כמה שנים היתי עם הבן אדם הראשון שלי ולא ירד לי דם למרות שהיתי בתולה. נהניתי ממש, אולי כי היה שם גם הכרות שקדמה לפני. לא כאב ולא שרף ולא היה לי קשה לעשות פיפי אחר-כך. לפני כמה חודשים היתי עם הבחור השני שלי, פעם ראשונה לא נהניתי, אבל עם הזמן התחלתי להנות אבל ירד לי דם (ובסך הכל איתו עד שזה נגמר קיימתי 4 פעמים יחסי מין סהכ, כמו שאת מבינה אפשר לספור את זה על אצבע אחת כמות הפעמים שקיימתי יחסי מין. בפעם הראשונה והשלישית ירד דם, בפעם השניה לא. אתמול היתי עם הבחור השלישי שלי, הוא היה קצת אינטנסיבי היתי רטובה, לא יודעת לשים את האצבע כמה, פעם ככה פעם ככה,אבל גם כשאני מתייבשת אני אוהבת סקס כי יש לי דחף מיני גדול. אף פעם לא יבשה מידי. אעיד שלא הרגשתי בנוח איתו הכי הכי למרות שהיה מתוק,או בגלל שאין לי הכרות רגשית איתו (מכירה אותו יום) או שאני לא היתי הכי בטוחה בעצמי וכו'.... בכל אופן לא הכי נהניתי בעולם, אני מרגישה שיש משהו בתוכי שזז אבל זה לא נכנס חלק ומענג אותי כמו שבאלי, לפחות לא כמו בפעם הראשונה שקיימתי יחסים עם הבחור הראשון. גם עם הבחור השני היה כיף כשנהיה לי איתו קשר אבל שוב לא כמו בפעם הראשונה שלי. שאיתו היה לי את החיבור הכי טוב, עם הבחור הראשוןנכוונה. אין לי כל-כך הסבר להרגשה שאני מרגישה בסקס. יש משהו בפנים, אני לא סובלת ולא כואב לי אבל לא בדיוק נהנית מיחסי מין , לא יכולה להגיד לך שזה וואו והכי כיף בעולם. וזה חבל לי. בכל אופן לשאלה הכי חשובה יקרה: פעם קודמת עם הבחור השני ירד דם ב2 פעמים מתוך 3, לא שרף לי או משהו בשתן עכשיו עם הבחור החדש , ירד לי שוב דם! אומנם לא הרבה אבל ירד, זאת בסך הכל הפעם החמישית שלי כל החיים.שוב כאב מענג אבל שוב לא בקטע שזה יכנס אלי ויענג אותי חלק. ואם זה לא מספיק לא יצא לי פיפי אחרי יחסי המין. ואני מרגישה שקצת פועם לי האיבר המין כרגע וקצת שורף לי כשניסיתי לעשות פיפי. גם ביחסי המין הכל נכנס וטוב וכיף אבל יש איזה הרגשה שכאילו שרף אבל לא באמת שורף, כאילו האיבר שלי מאוד לחוץ. מה עלי לעשות, כמו מה זה נשמע? בטוחה שמחר אוכל לחזור לעשות פיפי אבל מפחדת שישרוף לי שוב מחר (כמו שהבנתי לא אחרי כל יחסי מין דרך לי בפי או לא יצא פיפי) אני לא חושבת שאחרי יחסי מין צריך לשרוף האיבר או שיפעם האיבר או שלא יצא פיפי... וגם מה הקטע עם הדם? עצתך בבקשה, תודה רבה יקרה. אם זה עוזר במשהו אני באה ממשפחה פרימיטיבית שסקס בעיניה זה רע...בנוסף יש לי שחלות פוליציסטית...ככה לידע כללי. תודה

שלום לך, התיאורים שתיארת הם ללא ספק בעיה שצריך לתת לה התייחסות. התייחסות רפואית ע"י גינקולוגית מומחית גם בתחום המיני. באזור מרכז הארץ יש כמה רופאות כאלה שיכולות לתת לך מענה טוב יותר על הבעיות שהצגת.

מנהל פורום סקסולוגיה