לאישתי יש משיכה לנשים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

26/10/2020 | 15:57 | מאת: ירון

שלום, אנחנו זוג עם 3 ילדים נשואים כ15 שנה באושר. היו פעמים בודדות במהלך כל השנים הללו בהן ראינו בחורה יפה ואישתי זרקה לאוויר שאם היתה לסבית אז זה היה הטעם שלה. דבר שנזרק לאויר ונשכח. לפני מספר ימים צפינו ביחד בסרט ובו סצינה עם 2 בחורות מאוד יפות וביניהן תשוקה עזה, בעיקר רואים אותן מתנשקות בתשוקה. אישתי שוב אמרה שאחת מהן היא בדיוק הטעם שלה וחשבתי שבזה העניין הסתיים. בפועל גיליתי שמאחורי הגב שלי היא חוזרת וצופה באותו קטע שוב ושוב בכל הזדמנות שהיא לבד מול הטלויזיה. אני בלחץ והראש עובד שעות נוספות....מה לעשות? אני לא יכול להגיד לה שאני בולש אחריה ושגיליתי את הסוד. לא יודע איך להתמודד. תודה.

שלום לירון, קראתי את שירשור התשובות שקיבלת. יתכן ואישתך מפנטזת גם על נשים וזה עושה לה את זה. זה קורה להרבה נשים שהפנטזיה שלהן זה לראות שתי נשים יחד. זה עדין לא עושה אותה לסבית. שנית זה שהיא מקיימת איתך יחסי מין פעם בשבוע זה סביר לחלוטין. עם לא תשחרר את האובססיה שפיתחת סביב הצפייה שלה סביר שתגרום לנזק למערכת הזוגית יותר מהנזק שאולי אשתך גם נמשכת לנשים.

מנהל פורום סקסולוגיה