יש לי שאלה מוזרה לשאול כי לאחרים זה טבעי..

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

19/10/2020 | 21:06 | מאת: אביב

היי, רציתי לדעת איך אנשים מחליטים לקיים יחסים ? את הפעם הראשונה? לכאורה זה נראה טבעי שיש חברות ואהבה גדולה ומשיכה וכו'...בכל אופן אף פעם לא חשבתי שתהיה לי בעיה עם זה. וחונכתי על אהבה... בפועל... פתאום יש לי מודעות לגוף שלי וביקורת ואני לא מחוברת אליו ומתביישת בו מאוד וממש יהיה קשה לי להיות עירומה ומישהו יגע בי. לצורך העניין אני מתבישת גם מול בנות. אף אחד לא רואה אותי עם בגד ים גם יש המון הערות על הגוף שלי אז זה גורם לי לאבד ביטחון. למשל אם מישהו יגיד לי את עור ועצמות או יגיד שאני שטוחה ואח"כ ירצה להמשיך את הקשר אז קשה לי כי מה יקרה כשהוא יראה אותי עירומה? חוסר ביטחון טוטאלי בגלל שאין לי חזה וזה מפריע להם מאוד. פן נוסף, זה המהירות של החרמנות שלהם והכל הבל הבלים.. כל המחמאות וזה.. אחרי יום מתהפכים. זה לא קונה אותי להתמסר מבלבל אותי כי אני לא הכי מתלהבת מהם רק מנסה ליצור קשר.. ויש בעיה קשה עם המשיכה הגופנית לבחורים כי הם לא מושכים.לא חתיכים... לכן אני כבר עוד יותר מבולבלת אם זה קשור אליי כלומר בעיה במשיכה או שהם מורידים לי את זה עם ההתנהגות שלהם? ויש אנשים שקופצים למיטה ולא מגעיל אותם כלום והם בקושי מכירים ואני לא מבינה איך?- אולי הם חרמנים אז לא חושבים על כלום לי זה ישר קופץ במודעות.ומלחיץ אותי ומגעיל אותי..כולל נשיקה. האם זה נורמלי? כי לפי איך שזה נראה אהיה הבתולה הזקנה.. יש לי חברות שרצו חבר ולגמור עם זה אני לא יכולה ככה סורי

הפעם הראשונה איך היא תראה זו בחירה שלך. את צריכה להחליט מה מתאים לך ולמצוא את הפרטנר המתאים. הבעיה היום שאנחנו שואבים מידע מכול הבא ליד וגם מרשתות חברתיות וזה מעוות לנו את המציאות. ולא כול מה שכולם עושים זה מה שקורה בפועל. ולא כול מה שכולם עושים גם את צריכה לעשות. את צריכה לעשות רק מה שמתאים לך.

מנהל פורום סקסולוגיה