לא מצליח לגמור בחדירה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

14/10/2020 | 19:14 | מאת: לידור

אני לא מצליח לגמור בחדירה, הזקפה פשוט נעלמת תוך כדי חדירה והכל נעצר. וזה חוזר על עצמו כל פעם. הרופא נתן לי כדורים לזקפה, זה עזר מבחינת הזיקפה אבל עדיין לא הצלחתי לגמור עד שפשוט התעייפתי. מה אפשר לעשות? אני ממש מודאג

שפיכה מעוכבת היא לא בעיה פיזיולוגית, שכדורים לזיקפה אמורים לעזור. לעיתים הם מחמירים את הבעיה. כי אז יש יותר זמן זיקפה והשפיכה לא מגיעה וזה מקשה על שני הצדדים. הבעיה שיושבת על רקע נפשי כזה או אחר. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה