לא נהנית מהחיים המיניים בכלל

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/10/2020 | 04:11 | מאת: מירה

שלום, אני בת 23 ובזוגיות כבר שנה וחודשיים, הראשון שלי. אני בכלל לא מצליחה לגמור. אני לא נהנית מהסקס לא מרגישה חרמנית רוב הזמן. לא מגיעה לאורגזמה בכלל גם מהדגדגן וגם מהחדירה. אף פעם לא גמרתי מאוננות. הגעתי לשלב שאני מזייפת אורזמה כדי שהחבר שלי לא ייעלב. מפריע לי מאוד שאני לא נהנית בכלל מרגיש לי שיש בי משהו דפוק. אפילו שאנחנו נוגעים לי בדגדגן אני מריגשה אי נעימות ולא מעבר לזה. בא לי מאוד להנות מהסקס כמו כולם ואני מיואשת כבר.

נראה שיש לך ענינים לא מודעים שמשפיעים על התשוקה שלך ועל האורגזמה של. אם את גרה במרכז את מוזמנת לפנות , אוכל לעזור לך. 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה