שאלה לגברים סטרייטים ולמנהלת הפורום

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

11/09/2020 | 00:48 | מאת: שואל

אני גבר בתול, כמעט בן 30. כשאני מאונן, אני רגיל לדמיין את עצמי עם גבר נוסף בחוויה מינית משותפת. מאז תקופת נערותי אני נמשך מינית וגופנית לגברים בלבד. מעולם לא השלמתי עם המשיכה המינית ההפוכה, עליה אני שומר עד היום בסודיות קפדנית. תמיד חלמתי להמשך לאישה, אך לא זכורה לי אפילו פעם אחת שבה חשבתי על אישה תוך כדי אוננות. לאחרונה קרה לי משהו יוצא דופן. האזנתי למוסיקה איטית ומרגיעה. תוך כדי האזנה, אוננתי ודמיינתי אישה שוכבת עם גבר במיטה. ניסיתי לדמיין את עצמי בתור הגבר ששוכב איתה. רכנתי מעליה. ליטפתי אותה. חיבקתי אותה. נישקתי אותה בראשה. איכשהו, הצלחתי לקבל זקפה תוך כדי הדמיונות הללו, וחוויתי אורגזמה ופלטתי זרע. בחיים לא קרה לי דבר כזה! איך זה יכול להיות?? מה עובר עלי? האם אני הולך ונהיה סטרייט? או ביסקסואל? או שאולי אני רק משלה את עצמי בחלומות שווא? האם אי פעם קרה לכם, הגברים הסטרייטים, שהצלחתם לאונן ולגמור, תוך כדי שאתם מדמיינים את עצמכם עם גבר נוסף? האם בכלל אתם מסתקרנים מלדמיין דבר כזה או נרתעים ואף נגעלים מדמיונות מיניים שכאלו?

נטייה מינית הי נטייה רק בדמיוניות אלא גם הלכה למעשה. לעיתים בפנטזיה אנחנו מפנטזים משהו מיני דווקא עם משהו שלא תמיד מושך אותנו במציאות.

מנהל פורום סקסולוגיה