נגעלת מאיברי מין אני לסבית?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

03/09/2020 | 23:32 | מאת: יעל

שלום אני בת 25. הסקס הראשון שלי היה בגיל 21. סטוץ, נורא נגעלתי מהאיבר המין של הגבר,לא נמשכתי , אחרי זה שכבתי עם 3 גברים לבדוק שוב... וגם נגעלתי נורא למרות שעשיתי איתם מין אוראלי ונגעלתי .. אחרי זה התחלתי לחשוב על נשים וניסתי עם נשים אבל הרגע שירדתי לבחורה היתה לי בחילה מהריח , מהנוזלים שהאיבר מין שלה הפרישה,מהרטיבות פחדתי אפילו להחדיר לה אצבעות לפנים כי נגעלתי שהכל רטוב שם... אני לא יודעת מי אני ביום יום אני מסתכלת על נשים אבל שרואה תמונות של מין נגעלת בטירוף. אני לסבית?

התיאור שלך לא יוצר מובהקות לשום נטייה מינית. אולי את צריכה לבדוק עם עצמך מדוע את נגעלת בכללי מאיברי מין.

06/01/2021 | 18:19 | מאת: יעל

כי אני רואה בזה משהו מלוכלך ולא בסדר לגעת באיבר מין של מישהו אחר... כאילו אני עושה משהו אסור. אני לא דתייה, אבל תמיד מרגישה אשמה על זה...

מנהל פורום סקסולוגיה