לא מצליחה לגמור בסקס

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

26/08/2020 | 04:10 | מאת: אליאנה

הי, אני מגיל צעיר מאוננת ע"י ישיבה על חפץ וחיכוך כולל צפיה באותו זמן בפורנו, אני מגיעה לקליימקס וכיף לי, ואז לא בא לי יותר. שזה מוזר כי הבנתי שאצל נשים אפשר לגמור כמה פעמים. מה הבעיה כאן לדעתך? 2.לעומת זאת, בסקס רגיל אני לא מצליחה לגמור. אני לא יודעת אם הבעיה היא שאני צריכה להיקשר, או אולי זה אמור להיות אגרסיבי כדי שאגמור, או שאני יכולה לגמור אם יכניסו לי אצבעות. ניסיתי מהר, ניסיתי עם מישהו שנקשרתי אליו, הכניסו לי גם אצבעות, אבל גם אם אני אעשה סקס שעה פשוט לא מגיעה לגמירה. את חושבת שזה קשור לצורה שבה אני מאוננת או שזה בא ממקום אחר לגמרי? תודה

לא כול הנשים הן מולטי אורגזמיות. ללא ספק הרגלי האוננות הם בעייתיים וצריכים להשתנות

מנהל פורום סקסולוגיה