לא מצליח לגמור ביחסי מין רגילים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

15/08/2020 | 16:15 | מאת: איתן

מזה מספר שנים איני מצליח לגמור עם בת זוגי.יש זיקפה חזקה בעת קיום היחסים(אני נוטל ויאגרה,בן 63),אשתי מגיעה לסיפוק,אולם איני מצליח לגמור,אלא ע"י אוננות בלבד.מה יכולה להיות הסיבה?

הסיבות לכך יכולות להיות מגוונות. האם יש צורך לויאגרה? או זה רק לתחושה. במידה ואין בעיה אין צורך לקחת סתם ויאגרה.

10/01/2021 | 14:59 | מאת: איתן

יש צורך בויאגרה.בלעדיה אין לי זקפה. איני מצליח לגמור במהלך יחסי המין עם אשתי,ואז אני הולך להעלות את הריגוש המיני,חוזר לאשתי וגומר אצלה,או פשוט גומר בלעדיה.זה מצב מטריד,וממש לא מובן לי ולאשתי,שכמובן מרגישה פגועה כשזה קורה.

מנהל פורום סקסולוגיה