נגעלת ממגע וממין בפרט

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

09/08/2020 | 19:59 | מאת: לילי בדוי

שלום, ישש לי בעיה שכנראה לא תעבור לעולם. לעולם לא אוכל לקיים יחסים... מה גם שכל הבחורים שהכרתי מאוד נוגעים מהר מאוד שולטים וזה דוחה אותי ומגעיל אותי. הם עדיין לא בגדר קשר או חבר. יכול להיות שכל זה + בגיל צעיר התחילו איתי ממש מבוגרים+ הטרדות ברחוב ויחס סקסיסטי. גורם לי להילחץ ולהיגעל? ואיך אפשר למצוא מישהו שקודם יהיה חבר ברגש באפלטוני? מישהו שלא לוחץ על מגע או שהמגע בא טבעי בהתאם לסיטואציה? אף פעם לא היה לי את זה. זה לצאת עם מישהו וישר רוצה נשיקה ואח"כ יזמין הביתה.... ומה לי ולו? אשמח לעיצה איך יוצרים קשר רומנטי אבל זוגי לא מיני. יש כאלו שאנו.. אנחנו לא בפגישת עסקים.. לחברות שלי מתייחסים כל כך יפה...

מציאת זוגיות זו משימה לא קלה. במיוחד בימנו שיש בלבול בין זוגיות למיניות והכול מותר וגם אין גבולות. ותחושת השוק הם קשות. הייתי ממליצה לך לפנות לטיפול סקסולוגי-פסיכולוגי, אם את גרה במרכז את מוזמנת ליצור קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה