נגעלת מאיבר מין גברי ומסקס

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/08/2020 | 16:08 | מאת: יעל

שלום אני בת 25.8 עשיתי סקס ראשון בגיל 21 שזה היה סטוץ ורק סטוצים היו לי נגעלתי נורא מאיבר המין של הגבר בכל זאת נגעתי בו כדי לרצות אבל אני מרגישה שאני ממש נגעלת ולא נמשכת לזה אני ביום יום מסתכלת על נשים ומרגישה התרגשות כזו שכבתי עם נשים אבל גם נגעלתי מאיבר המין שלהם כלומר לרדת להן נגעלתי זה גם היה סטוץ אני באמת מתוסכלת

09/08/2020 | 19:54 | מאת: א

יקירה, למה יש לך סטוצים? כנראה שאת עושה דברים שאת לא רוצה עם הגוף שלך... את חייבת להיות מחוברת לעצמך. נתחיל מזה שמגיע לך אהבה!!! גם אפלטונית אבל קודם כל קשר רגשי כשיהיה לך קשר רגשי זה פחות יהיה טכני ופחות תחשבי על איברי המין שאכן יכולים להיות מגעילים אם חושבים על זה אפילו נשיקה עם רוק יכולה להיות איכס תלוי מי נותן אותה. מגע יכול להיות נעים ודוחה בו זמנית תלוי מה הקשר אלא האדם ומה הסיטואציה . ממליצה לך קודם קשר רגשי.

סטוצים וקשר זוגי הם לא אותו דבר בוודאי לא אינדיקציה לתחושת הגועל. כדאי לך לבדוק את הנושא בטיפול סקסולוגי-פסיכולוגי. אם את גרה במרכז את מוזמנת ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

06/01/2021 | 18:17 | מאת: א

אני לא התאהבתי בחיים בגבר. באישה כן אבל לא הכרנו טוב ולא היה בינינו שום דבר מעולם. אני נגעלת לגעת באיבר מין של נשים עשיתי את זה ונגעלתי מרטיבות מהריחות הרגשתי שאני עושה משהו לא בסדר שאני חוטא או עושה דבר רע... אף פעם לא הרגשתי נוח עם סקס. בכללי. ועם גברים אני לא מרגישה משיכה זה הכל בכוח בכוח בלי שום אהבה אני לא מצליחה להתאהב נפשית באף גבר. בנשים אני נדלקת חיצונית או שאני רואה מישהי יפה אני חרמנית/מאוננת ומפנטזת עליה על גברים לא מצליחה לפנטז. ואני בחרדות קשות בגלל זה.

מנהל פורום סקסולוגיה