אשמחל לייעוץ קל.................

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/07/2020 | 22:04 | מאת: י

שלום חמדה, במקום שאכתוב כאן הרבה ואת קו"ח... האם את יכולה לומר לי איך אוכל לדעת אם גדלתי בבית שמרני? בגדול אני מבית חילוני. אני מרגישה שלי שהתפיסה שלי לסקס על הפנים.. ואני מתחילה לחשוב שבתת המודע זה מהבית. זה לא שידברו על זה ... מה גם שהיחסים בין הורי היו בכי מר וגם אבי ממש לא מתפקד כדמות אבהית רגשית אליי.כיום אין קשר בינינו. אני יודעת שזה גם משפיע על קשר אבל השאלה היא מבחינה מינית. יש לך קווים מנחם לשאלות שאני אוכל להבין אם זה בית שמרני או שמשהו דפוק אצלי. תודה

הבית בו אני גדלים- בית הגידול יש השפעה ניכרת על מי שאנחנו נהיה בעתיד ואיך נתמודד עם החיים. לשאלה אם זה את או הם התשובה היא גם וגם. על מנת לעזור לעצמך הייתי מציעה לך ללכת לטיפול ואז תוכלי לפתור את הבעיות שאת חווה. אם את גרה במרכז את מוזמנת ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה