האם לקחת פוסטינור? או שאין סיכוי כך להיריון?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

15/07/2020 | 19:12 | מאת: נטע

שלום, קיבלתי היום ווסת אתמול בלילה כשישנתי עם חבר שלי התחככחתי מעליו הוא היה בלי תחתון . לא הייתה חדירה. והוא לא גמר. אך הייתה נגיעה בין האיברים. יכול להיות שאם נפלט זרע הוא נכנס וזה יוביל כך להיריון או שבגלל שלא הייתה חדירה ושהיום קיבלתי ווסת אני מוגנת? האם יש צורך לקחת פוסטינור? תודה רבה לך

16/07/2020 | 23:24 | מאת: ט

היי, שאלות כאלו שואלים בפורום גניקולוגיה-רופאים. . 99 אחוז שאין הריון. את היית בלי תחתון? יש הבדל בין חיכוך לחדירה. גם אם היתה חדירה וקיבלת מחזר היום אז זרע מחזיק רק קצת זמן כך שאין ביצית בביוץ.

בעיקרון אין הריון שאת המחזור.

מנהל פורום סקסולוגיה