לעשות סקס יותר מפעם אחת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

23/05/2020 | 13:08 | מאת: טל

היי.. אני גבר בן 30,מאז שאני זוכר את עצמי מאד קשה לי לעשות סקס מעל פעם אחת. כשאני גומר קשה לי להמשיך לפעם שניה ואם כן,זה לוקח המון זמן.. יש דרך לזרז תהלכים ולעלות את החשק לפעם נוספת?

קבלת זיקפה פעם נוספת לאחר אורגזמה אינה תמיד מובנת מאליה. כול גף מגיב אחרת. לכן יש כאלה שיהיה להם יותר קל ויש כאלה שיהיה להם יותר קשה. אין זה קשור לחשק בכלל אלא לתהליך פיזיולוגי של הגוף להחזיר את המערכת כלי הדם ויצור הזרע במהירות. לרוב נדרשים 24 שעות שהתהליך הזה יקרה.

מנהל פורום סקסולוגיה