בעיה עם פוט פטיש בזוגיות

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/05/2020 | 17:58 | מאת: יאיר

שלום, אני נמצא בזוגיות מזה 7 שנים, זוגיות טובה מכל הבחינות, לקראת חתונה וילדים. הסיפור הוא שיש לי פוט פטיש (Foot Fetish), למי שלא יודע מדובר על משיכה לכפות רגליים, כמו שרוב הגברים נמשכים לציצי או לתחת אני נמשך לכפות רגליים, לדעתי יותר ממה שגבר אוהב ציצי אבל אני לא באמת יכול לדעת או שזה פשוט אינדיבידואלי. אני מאוד פתוח עם בת הזוג שלי בנושא והיא זורמת איתי לגמרי ואפילו אוהבת את זה. לפני שאגש לבעיה חשוב לי להדגיש את השוני שאולי לא הרבה מבינים לגבי אנשים עם פוט פטיש אבל כפות רגליים זה דבר שרואים כל הזמן ולחיות כשאתה כל הזמן רואה משהו שמדליק אותך זה לא פשוט בזוגיות מונוגמית. עכשיו תחשבו מה זה לחיות ככה מגיל קטן, בכיתה, בהפסקות, בצבא זה בעיני לגדול אחרת. והיום ומספיק שחברה של בת הזוג שלי יושבת איתה בסלון מרימה רגליים מבחינתי זה כאילו Turn On מטורף מול הפרצוף. הבעיה היא שאני רוצה לגעת בכפות רגליים נוספות, ניסיתי בעבר לדבר איתה על זה והיא לא הסכימה בשום אופן, לדעתה זה בגידה ואני יכול להבין אותה. מבחינתי זה משהו שאני מרגיש שאני חייב לעשות, בעיני זו לא בגידה ובאמת שאין לי שום רצון לסקס עם אחרות אלא רק בכפות רגליים, בין אם זה סתם לגעת לחברה שלה ברגליים או בין אם זה ללכת לסוג של מלכות סאדו שמתעסקות בזה. תודה

פוט פטיש כשמו כן הוא זה פטיס- מה זה אומר בעברית? פטיש=סטיה על מנת להתמודד עם זה הפתרון הוא לא לחפש כפות רגליים נוספות אלא להבין מדוע רק זה מה שעושה לי את זה ? ומדוע אני לא יכול להסתפק עם כפות הרגלים של אשתי? על מנת להתמודד עם הסטיה יש ללכת לטיפול מיני -פסיכולוגי על מנת שתבין מדוע זה נמצא שם כול כך הרבה זמן. אם אתה גר במרכז אתה יכול ליצור איתי קשר 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה