שפיכה מהירה עם הבת זוג

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

31/03/2020 | 17:12 | מאת: חסוי

אני בן 21 עם זוגיות כבר שלוש שנים. במהלך קיום יחסי מין אני גומר מהר מאוד יש מה לעשות ברמה של טיפול בזה בבית דרך האימטרנט או משהו? כל םעם אני קורה שצריך לזהות את הנקודה שאי אפשר עוד. אז אני כן מזהה אותה אבל אם אעצור אני אמשיך אחרי כמה שניות בדיוק מאותה נקודה או שפשוט אצליח "לסחוב" עוד ממש טיפה. הפיק הזה של הנקודת אל חזור מגיע מהר פשוט

שפיכה מהירה היא בעיה נפוצה בקרב גברים רבים. ניתן לבצע את נקודת האל חזור, ניתן לחכות לסיבוב נוסף, ניתן ללמוד להינות ממין גם עם שפיכה מהירה.

מנהל פורום סקסולוגיה