כאבי ראש חזקים לאחר היחסים

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/02/2020 | 09:24 | מאת: אלון

שלום רב אם אני לא בפורום הנכון-נא להפנות אותי לפורום המתאים בן 48 והייתי בריא בדר"כ לאחרונה אני סובל מכאבי ראש חזקים באזורים שונים בראש לאחר היחסים פעם זה היה לעיתים נדירות ועובר מהר ורק בתנוחה מיוחדת כמו יחסים בעמידה-ועכשיו זה קורה כל הזמן ובתנוחות רגילות וכאמור הכאבים חזקים וזמן רב אחרי היחסים לא עוברים מה לעשות? אולי קרה לי כתוצאה מעצבים שחטפתי בזמן האחרון נזק נוירולוגי וחס וחלילה בלתי הפיך?

כאבי ראש חזקים לאחר אורגזמה בהחלט דבר שמצריך לפנות לנירולוג.

מנהל פורום סקסולוגיה