דם אחרי קיום יחסים בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

23/02/2020 | 23:23 | מאת: פיקאונטס

שלום דוקטור אני בת 17 והיום קיימתי יחסים בפעם הראשונה אחרי שהאקט נגמר היה לי קצת דם וזה עבר חצי שעה לאחר מכן עשיתי פיפי והכל היה דם מאותו רגע עד הפיפי כבר 5 שעות בערך יש לו הפרשות קטנות של דם אני ממש מודאגת מזה אשמח לקבל את עזרתך האם זה דבר נורמלי? או שזה דבר מסוכן?

קיום יחסי מין בפעם הראשונה גורם לקרע בקרום הבתולים. כול אחת מגיבה אחרת. יתכן ולך נוצר כנראה קרע יותר גדול לכן הוא מדמם. עם הדימום לא מספיק כדאי לפנות לרופא נשים שיראה מה קורה שם.

מנהל פורום סקסולוגיה