מרגישה שבן זוג שלי לא נהנה לרדת לי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

23/02/2020 | 15:15 | מאת: לרדת או לא זו השאלה

היי חמדה. אני בזוגיות די טריה של 4 חודשים ואני בחורה מאוד מינית. ניסיתי לעלות את ענין הירידות מול בן זוג שלי. לתחושה האישיץ שלי אני משקיעה בו מינית יותר מאשר הוא משקיע בי. אחד הדברים שהכי נהנתי מהם במסגרת זוגיות זה העובדה שהגברים שלי מאוד נהנו לרדת לי ותמיד אף אמרו שיש לי ריח מעולה וטעם טעים למעטה. אציין שאני בודקת את הטעם שלי לפני כדי לוודא שאכן זה המצב. הבן זוג שלי מאוד נהנה שאני יורדת לו ואף מבקש ממני לעשות זאת ואני עושה זאת באהבה גדולה. כשאני מבקשת ממנו לעשות זאת הוא אכן עושה זאת אך אני מרגישה שהיא מרייר שם בהגזמה כאילו הוא באקט של הקאה או משהו כזה .. ויורד לפחות מדקה וחוזר למעלה . זה נורא מתסכל.. העלתי את הסוגיה הזו פעם אחרונה ושיתפתי אותו שיש לי תחושה שהוא לא נהנה לרדת והוא ענה כי פעם אחרונה הוא פחות נהנה והוא גם פחות יכל לאמר בדיוק למה. לפעמים יש לי תחושה שהוא לא אוהב את המבנה של הדגדגן שלי. הוא לא מעוצב כמו של שחקנית פורנו אבל גם לא שונה מהממוצע.. בקיצור אני מתוסכלת ואני לא יודעת איך לעלות שוב את הענין הזה.. והאמת שפחות בא לי לרדת לו בגלל זה . חשוב לציין שאין לו הרבה נסיון עם ירידות לנשים אם בכלל. וגם לדעתו אני מריחה מעולה ויש לי טעם טעים. איך מרגילים אותו איך מעלים שוב את השיחה בעדינות ומביאים אותו להסכמה ורצון להשקיע בי . חשוב לי ספציפית במישור הזה שבמינימום י יה שיוויון

לפי סיפורך נראה שעשית מה שניתן. עושה רושם שבן הזוג שלך נמנע ממין אורלי כנראה בגלל סטיגמות. אולי כדאי לדבר על הדדיות בקשר ואת מרגישה שאת נותנת ועם כול הלב את מרגישה שהוא פחות נותן מכול הלב. יתכן וזה יפתח שיח להבנות יותר טובות בקטע המיני.

מנהל פורום סקסולוגיה