אין לי חשק לשכב עם אשתי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

19/02/2020 | 19:13 | מאת: יובל

היי אני נשוי כבר 3 שנים לאהבת חיי ושמתי לב שנדיר שמתחשק לי לשכב איתה למרות שסך הכל לרוב אני דיי נהנה מהאקט. היא מאוד יפה בעיניי אבל אף פעם לא הרגשתי את הדחף לקרוע ממנה את הבגדים. היא הבת זוג שלי ואני רק רוצה לחבק ולנשק אותה כל היום (סליחה על הקיצ'יות). בכל מקרה הבעיה היא שאני אף פעם כמעט ולא יוזם וזה פוגע בה כי היא רוצה להרגיש יותר נחשקת. יש גם את עיניין הפער בתדירות בין כמה אני רוצה וכמה היא רוצה. מה עושים?

המצב שאתה מתאר הכן יכול לקרות אצל זוגות שהופכים להיות חברים טובים ויש אהבה גדולה אז המיניות נעלמת. הסיבה לכך היא פסיכולוגית גרידא, באופן לא מודע פיצלת את העולם שלך לשניים חלק של אהבה וחלק של מיניות. יש לפנות למטפל/ת מיני/ת מעולם הפסיכולוגי שתעזור לך להתמודד עם המצב שנוצר. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור איתי קשר054-4390916 חמדה www.sexti.co.il

מנהל פורום סקסולוגיה