פנטזיות שליטה ובושה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/01/2020 | 02:25 | מאת: אנונימי

יש לי שאלה בנוגע למשחקי שליטה,שאלה פחות פיזית יותר פסיכולוגית אני גיליתי שאני נהנה ממשחקי שליטה אבל לא מרשה לעצמי להנות מהם בגלל הפגיעה באגו שלי והבושה שמגיעה מהשחרור של הכוח יש לך עצה איך לשפוט את עצמי פחות ולהנות בצורה משוחררת יותר ממה שמרגיש לי טבעי?

משחקי כוח ושליטה בתחום המיני צריכים לבוא ממקום שאתה נהנה ובענין. אם יש מחסום פסיכולוגי כנראה אתה לא לגמרי שם. אי אפשר לעשות הפרדה כול כך דיכוטומי בין החשק לבין ה"אגו" כמו שאתה קורא לזה.

מנהל פורום סקסולוגיה