רימינג (.ליקוק פי הטבעת )

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

23/01/2020 | 21:56 | מאת: ישראל

היי אני ואישתי רוצים לנסות רימינג ליקוק פי הטבעת . יש בזה סכנות ?יש לי פחד כזה שאולי ישאר משהו ...זה יכול להזיק במקרה שכן . רצוי לציין שגם אני וגם אישתי מעולם לא עשינו סקס אם מישהו אחר ...מגיל 17 ביחד נס לאחרונה אישתי עשתה בדיקת דם והכל תקין .

התנסויות מיניות חדשות צריכים תמיד להתאים לשני בני הזוג. אם בא לכם לעשות משהו חדש ולא משנה מהו חייבת להיות הסכמה הדדית ולהיות גם הקשבה לדברים למחשבות של כול אחד בעניין הזה.

מנהל פורום סקסולוגיה