יחסי מין האיבר לא עומד בלי שאני לוקח ויגרה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/01/2020 | 07:09 | מאת: אבי

האיבר שלי לא עומד לפעמים כן ולפעמים לא בלי ויגרה כל שבוע כדור אחד לא עומד הכוונה שאני מתקרב לאשתי לא עומד לפעמים הוא עומד בהתחלת היחס ואחרי זה לא עומד באמצע היחס מה הפתרון יש תרופות

איבר המין הזכרי הוא לא עומד בזכות עצמו, לעתים משפיעים עליו גם תהליכים פסיכולוגיים שעוברים עלינו ביום יום שמשפיעים גם על איבר המין. כדורי זקפה למיהן הם לא תמיד הפתרון. במידה ואתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור קשר לנייד054-4390916 לקבוע פגישה על מנת להבין טוב יותר את הבעיה

מנהל פורום סקסולוגיה