קושי באוננות אצל אישה צעירה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

04/01/2020 | 06:07 | מאת: דנה

אני כבת 22. הסקס הראשון (והאחרון) שלי לבינתים קרה לפני שנה בערך. מאז לא קיימתי יחסי מין. הבעיה שלי היא כזאת: אם אני מאוננת עם חפץ או אצבעות אני חייבת לאחר מכן לשירותים והשתן שורף! זה כמובן קורה רק בהחדרה של משהו ולא ביום יום. בנוסף, ברגע שאני מתחילה להחדיר שורף לי (אני לא יודעת לשים את האצבע על איפה בדיוק) לעיתים אני חושבת שאולי זה בגלל שאין לי מישו לעשות איתו פורפליי ואני קצת לחוצה כשאני לבד, ואולי לא כל-כך רטובה, אבל גם אם אני רטובה זה שורף) כמובן שאם אני מצליחה להתגבר על השריפה ולהחדיר אז כבר לא שורף. אני אציין שאחרי הסקס הראשון שלי לא היה לי אף אחד מהתסמינים האלה, הכל היה חלק ללא שריפות או דחיפות לשירותים. ואני מפחדת שהפעם הבא שאהיה עם מישהו ישרוף לי בהחדרה או במתן שתן. מה יכולה להיות הבעיה שלי? אני אשמח לעזרתך תודה.

אוננות היא דרך לענג את עצמך, לעיתים, אנו יוצרים הרגלי אוננות לקויים שפוגעים לנו בהנאה המינית עם בן/בת זוג. על מנת ליהנות ביחסי מין עם פרטנר חשוב לשנות את הרגלי האוננות באופן קבוע ולא חד פעמי על מנת ללמד את הגוף להרגל החדש והוא גם לא יפגע ביחסי המין .

מנהל פורום סקסולוגיה