נפילת האיבר במהלך האקט

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

29/12/2019 | 16:35 | מאת: לירי

הייתי עם מישהי במיטה אחרי תקופה ארוכה שלא הייתי עם אף אחת ותקופה של 5 חודשים שניסיתי להשיג את הבחורה הזאת, חשוב לציין שלפני שהורדנו את הבגדים היה סשן שלם של נקרא לזה כמעט אקט מיני "סקס יבש" שבמהלכו אפילו כמעט שפלטתי, לאחר מכן הורדנו את הבגדים וכשבאתי לבצע בה מין אוראלי היא קפצה ואמרה לי "בוא בוא" וכאילו משכה אותי אליה, בשנייה זו ניסיתי להיכנס אליה אך האיבר נפל, אמנם רק לכמה דקות וחזר לעמוד אחר כך אבל זה כבר היה מאוחר מדי מבחינתה, מאז אני בתחושת טראומה קשה ומפחד מאוד מהרגע שנגיע שום לאינטימיות, חשוב לציין שעברתי ניתוח שרוול לפני כשנה ומעולם לא היו לי בעיות כאלה ומעולם לא היה לי דיכוי בחשק המיני כמו לאחר המקרה הזה.

הקשר בין התשוקה לזיקפה הוא ישיר. מצד שני הוא גם מלחיץ. מאוד רצית את הבחורה וברגע האמת נלחצת. זה קורה לא סוף העולם. ממליצה שפעם הבאה שתקיים איתה יחסי מין תבוא להינות מהמפגש ולא להוכיח כמה אתה טוב כי שם אתה כנראה נלחץ ואז הזיקפה יורדת וגם החשק. במידה וזה יותר מורכב מזה ואתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור איתי קשר לפגישת ברור מצב. לטל' 054-4390916 חמדה

מנהל פורום סקסולוגיה