זוגיות עם גבר שיש לו בעיה

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

18/11/2019 | 18:10 | מאת: אנונימית

אני אישה מינית איך מנהלים זוגיות עם גבר שנגעל ממין? בעקבות טראומה מנשים? ואני אוהבת אותו

גבר שנגעל מנשים ועדין יוצר קשר עם נשים סימן לבעיה לא קשורה למין אלא לאיזה טראומה אחרת עם נשים והוא משליך את זה על המיניות. הייתי ממליצה לשלוח אותו לטיפול ממוקד מיניות. אם אתם גרים במרכז אתם מוזמנים ליצור קשר054-4390916 חמדה

06/12/2019 | 21:27 | מאת: א

לאנונימית... אני אישה כזאת.. אני ממליצה לך בחום יותר להתמקד בקטע החברי והרגשי ואז כשתיווצר אמון וחברות זה יקרה.צריך רק סבלנות.. ככל שעל ההתחלה תרצי או תיזמי מין זה יעצור למרות שאת אישה.. למשל במצב שלי אצל גברים הם על ההתחלה בדייט ראשון כבר מנסים וזה מאוד מאוד קשה.. ביחוד שאין חשק שנובע מדברים שונים בתת המודע.לי קשה עם כניסה למרחב האישי ולזרום אפילו בנשיקה זה פשוט יוצר אצלי גועל עד כדי בחילה. מקווה שעזרתי

מנהל פורום סקסולוגיה