אז מה שהבנתי למעשה הוא..

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

07/10/2019 | 19:15 | מאת: BK

אז לפי מה שהבנתי ממך השפוכה הנשית (בעת אורגזמה), והשתן יוצאים מאותו מקום "מפתח השפוכה" ולווא דוקא "מפתח הנרתיק".. (למעשה כמו הגברים הכול ממקור אחד מפתח הפין, גם השפוכה וגם השתן).. זה מה שאני מנסה להבין כבר לא מעט זמן.. סליחה על הבורות שלי, תודה מראש שנה טובה!

פתח הנרתיק, וצינור השתן הם לא מאותו מקום כמו הגבר. אצל האישה הנרתיק נמצא מעל צינור השתן. תעשי גוגל לוגינה בתחום התמונות יש מגוון תמונות שיוכלו להסביר יותר.

מנהל פורום סקסולוגיה