קצר ולעניין.:)

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/09/2019 | 21:46 | מאת: BK

תודה על כל המאמצים, אשאל בקצרה 2 שאלות.. וסליחה מראש על הבורות.. 1.האם השפוכה הנשית (בעת קיום יחסים), נשפכת מאותו מקום של מתן השתן (פיפי)? 2.והאם בעת קיצוניות (הגזמה) בשפוכה, ככל הנראה זה שתן, ןלווא דווקא שפוכה, (ככל הנראה עקב גירוי אזור נקודת הג'י)..? תודה מראש על הכל ושנה טובה.

הנרתיק והשופכה נמצאות אחת מתחת לשניה . מאוד יתכן כי לחץ על נקודת הגי תגרום לשפיכה גם מהשופכה.

07/10/2019 | 19:12 | מאת: BK

אז לפי מה שהבנתי ממך השפוכה הנשית והשתן יוצאים מאותו מקום "מפתח השפוכה" ולווא דוקא "מפתח הנרתיק" (למעשה כמו הגברים הכול ממקור אחד מפתח הפין, גם השפוכה וגם השתן).. זה מה שאני מנסה להבין כבר לא מעט זמן.. תודה מראש שנה טובה!

מנהל פורום סקסולוגיה