שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

12/01/2001 | 14:29 | מאת: המהיר

למרות שקראתי את כל התשובות והטיפים לגבי הגמירה המקודמת, עדיין אין לי תשובה על בעייתי אז אני מתכבד להציג אותה פה... הבעיה שלי היא, שבעת התייחדות עם בת הזוג, בפעם הראשונה אני גומר ואללה אפילו יותר מהר ממהר.... רק מהמשחק המקדים וכל השאר אני מגיע למצב של כמעט ו.... ובחדירה הגמירה היא תוך מספר שניות ספורות.... במידה ומצב כזה קורה, לאחר מנוחה של כמה דקות, אני חוזר לתפקוד מלא, כאששר אני מסוגל לבצע הכל מבחינה מינית אפילו בלי לגמור במשך שעה וקצת (השיא לבנתיים)... אין לי לחץ דם... אבל אני קצת שמנמן בתהליכי הורדה (ירדתי כבר מ 150 ל 105... ובדרך ל 85), האם זה אמור לעזור במשהו ? מישהו מכיר עוד טריקים ? ושאלה שדיי לא קשורה,,, האם צריך לפחד מלקחת ויאגרה? האם זה פותר גם בעיות גמירה (ואני לא מתכוון לקחת ויאגרה כל פעם שאני אקיים...) חוץ מאשר זיקפה ממושכת ? בתודה, מראש

12/01/2001 | 19:34 | מאת: רופאי קליניקה און

שלום רב! אתה מעט סותר את עצמך-מצד אחד אינך יכול לשמור על השפיכה אף במגע שני ושלישי,ומצד שני- הינך ,מחזיק מעמד, שעה ועוד קצט(כדבריך). במידה והשני נכון-אינך זקוק לטיפים אלא אתה בעצמך יכול ליעץ לאחרים. במידה והראשון הוא נכון-הינך זקוק לבדיקת רגשות עצבית של אבר המין. יכול להיות שהינך סובל מרגישות יתר ותזדקק לטיפול(ישנן משחות מיוחדות ואם זה לא עוזר-טיפול תרופתי מיוחד). אשמח לעזורך אם תמסור קצט יותר פרטים-גיל,נשוי/לא,בעיות זיקפה-כן/לא וכו' כמובן אין זה תחליף לבדיקה במרפאת מומחים או אצל רופא מומחה. שיהיה בהצלחה

13/01/2001 | 09:32 | מאת: המהיר

ד"ר סלבה.... אולי לא הבהרתי את עצמי כראוי.... אני אנסה לנסח זאת שנית.... נתחיל בכך שגילי הוא 25, אם אני נשוי או לא... אני לא רואה בכך סיבה לבעיה שכן הבעיה היתה קיימת טרם נישואי.... נגדיר את משך קיום יחסי המין שלי באקט מסויים כדבר המתקיים כשעה, מתוך השעה הזו, בהתחלה אני מתגרה מהר מאוד, עד כדי כך שאני גומר תוך מספר שניות מרגע החדירה או אפילו במקרים נדירים עוד טרם החדירה. לאחר מכן, כאשר אבר המין נרגע, ומתעורר שנית לחייו... אני מסוגל להמשיך זמן רב כפי שתיארתי עד כדי שעה בלי לגמור.... הבעיה היא לא שאני גומר מהר כל הזמן.... אלא רק בהתחלה כל האקט.... ולמען יוסר הספק... לאחר הגמירה הראשונה, כאשר האקט ממשיך (אומנם אם קצת ביאוס קל), והאיבר מתעורר שנית לחייו, הוא בסדר גמור... לגבי בעיות זיקפה.... אני לא חושב שיש לי כאלו.... מצד שני כשאני חושב על זה.... הוא יותר מידי זקוף.... הוא בקלות מתעורר וכמה וכמה פעמים במשך היום.... אבל אני מניח שזו לא בעיה.. מה שמוזר מפני שבאוננות, עניין הגמירה אינו כלכך מהיר, כלומר המצב בסדר.... ניסיתי כמה פעמים תוך כדי קיום יחסי מין לנסות ולהגיע לשליטה על עניין הגמירה... דבר שהייתי מגדיר אותו כהצלחה, רק שהבעיה היא שהוא גורם לי הסחה מהאקט עצמו, כלומר גורע מן ההנאה דבר שלא הייתי רוצה שיקרה (מחשבות על המינוס בבנק, דברים מעצבנים, או כמו שהפולניה אומרת.... צריך לעשות שפכטל וצבע בתיקרה) המממ.... לגבי מרפאה, או רופא מומחה... כנראה שיש אצלי מחסום פסיכולוגי.... או בושה כל שהיא לבוא ולשפוך (ולא תרתי משמע) את בעיותי אצל מישהו אחר.... כאן בפורום זה קצת אחר... בגלל האנונימיות.

מנהל פורום סקסולוגיה