ירידה בגירוי המיני לאחר אורגזמה נשית

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/09/2019 | 02:47 | מאת: רון

שלום, בזמן קיום יחסי מין אני מצליחה להגיע לאורגזמה דגדגנית הבעיה שברוב המקרים אחרי שאני גומרת פעם אחת אני מרגישה כאילו השרירים התכווצו (באופן ממושך) והרבה פעמים רטיבות הנרתיק יורדת ואני לא מצליחה להמשיך לקיים יחסי מין בלי שתהיה תחושת אי נוחות ויש לציין שבזמן אוננות אני מצליחה לגמור פעמיים שלוש ברצף מה הסיבה לכך? והאם יש פתרון או עצות? תודה רבה

במידה ורק רטיבות בנרתיק יורדת ניתן להשתמש בגל סיכה על בסיס מים להרטיב את האיזור.

מנהל פורום סקסולוגיה