גרושה לשעבר ובהריון בעייתי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

21/08/2019 | 08:34 | מאת: צופית

הייתי נשואה 4 שנים לבחור מקסים אולם החלטנו להתגרש מסיבה אחת שלא איפשרה לחיות יחד בבית אחד. היתה בינינו הסכמה שבשתיקה שנוכל להמשיך לקיים יחסי מין ושישמר בסוד. לפני שנה התחתנתי עם בחור קטן ממני ב 7 שנים (אני היום בת 29) והוא עדין צעיר בהבנות שלו ואפילו קצת תמים. היחסים ביננו נהדרים מכל הבחינות ומסתדרים נפלא. הוא אינו יודע על המפגשים שלי עם הגרוש שללא קשר עם בחורה. הענין שאני כרגע בתחילת הריון ואיני יודעת ממי. לגרוש אין בעיה להכיר בתינוק אם זה ממנו וכדי שלא תהיה בעיה של ממזרות נשמור את זה בסוד. אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה טוב ומה נכון לעשות. להמשיך את ההריון ולהחליט שהתינוק מבעלי?לבצע הפלה? מבולבלת מאוד.

השאלה מה לעשות במקרה שלך היא מאוד קשה ואין אף תשובה נכונה. אולי כדי לעשות סדר בחיים שלך כדאי לך לפנות לטיפול פסיכולוגי.

מנהל פורום סקסולוגיה