האם צריך לחשוש ממחלות מין כאן?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

13/08/2019 | 11:10 | מאת: שגיא

לפני שבוע וחצי הייתי עם מישהי. אותה בחורה דחפה לי אצבעות לתחת, ועד כמה שאני יודע – אין לה פצעים על הידיים (אני לפחות לא שמתי לב לכאלה, אבל קיים סיכוי שלא ראיתי מספיק טוב). לפי מה שאני מבין, האקט עצמו שתיארתי עכשיו הוא בעל סיכון נמוך למחלות מין, אך קרו עוד כמה דברים שקצת מלחיצים אותי: א. הבחורה גם קצת נגעה בעצמה בפות (ייתכן שגם דחפה לשם את האצבע שלה) לפני שדחפה לי את האצבע לישבן. ב. היו גם כמה פעמים שדחפה את האצבע לפה שלה לפני שדחפה אותה לישבן שלי. ג. קרה גם שהיא נגעה בעצמה בפות, וזמן מסוים לאחר מכן נגעה בי קצת בחור של הפין. אמנם אלה היו נגיעות קלות וקצרות בחור של הפין (מעין לטיפות קלות) והיא לא החדירה לשם את האצבע, אך עדיין ראיתי לנכון לציין זאת כי ייתכן שידיה היו רטובות מהפות שלה (למרות שאני לא הרגשתי שהן היו רטובות). לאור הדברים שסיפרתי, האם יש סיבה לחשוש ממחלות מין?

איבר המין הנשי יש חיידקים רבים שזה מקומם על מנת להגן על האישה. אם הבחורה סובלת ממחלות מין אחרות אין דרך לדעת את זה רק עם אתה נדבק. אם אתה כול כך חרד כדאי לדבר עם הבחורה ולשאול האם היא סובלת ממשהו.

מנהל פורום סקסולוגיה