בעיות של זיקפה ושפיחה מוקדמת

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

28/07/2019 | 16:52 | מאת: נדק

אני בן 52, יש לי בעיות של זיקפה מאז גיל צעיר. לפעמים זה קורה ואחרים לא. יכול גם לקרות שיש לי זיקפה ובדיוק לפני חדירה או שכבר החדירה אז כבר אין זיקפה. במגע עם הפין יש זיקפה. גם קורה לי שפעלה מוקדמת או מהירה. נא עזרתך בנושא

בעיות זיקפה מגיל צעיר, אני מניחה שנבדקת רפואית. יתכן ויש סיבות פסיכולוגיות שגורמות למצב. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן ליצור קשר 054-4390916 חמדה על מנת שנעשה איבחון יותר מקיף לבעיה שלך.

01/08/2019 | 08:40 | מאת: נדק

תודה

מנהל פורום סקסולוגיה