לחמדה היקרה בהמשך לתשובתך

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

11/07/2019 | 20:58 | מאת: ליאת

תודה. את באמת חושבת שזה בתת המודע"שהחלטתי לא להימשך"? בכל מקרה זה ממש קשה שמישהו מנסה להתקרב ואין חשק או משיכה בעצם יש אפילו דחייה. ורק עוד שאלה קטנה ברשותך: למה שאני מסתכלת נניח על אותו בחור בתמונות אז גם לא מושך? למה בעלים של חברות נראים לי גם לא מושכים? אני לא א-מינית כי יש בחורים שיכולים למשוך.. וכמובן שאי אפשר לחכות לחתיך מבחינתי... זה בעצם דפוס מילדות ככה. אני לא מבינה את זה.תמיד לא בא לי ובד"כ הם אלו שיוזמים מגע. חשבתי שזה קשור למנגנון משיכה מה שנקרא על טעם וריח אין מה להתווכח. ודווקא הפרשנות שלך מסקרנת.

במשיכה מינית יש הרבה פסיכולוגיה נסתרת. את כנראה סוחבת חוויות מינית לא טובות אם בקשר לגוף שלך או לכול מיני תפיסות ועמדות איך צריך להראות הגבר שאת תמשכי אליו. כנראה שלא המציאו אותו. גם אם את חושבת שאת א-מינית שווה לך ללכת לבדוק את זה אצל מטפל/ת מינית.

מנהל פורום סקסולוגיה