מחשבה שהזין קטן למרות שכמעט גודל ממוצע

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

11/07/2019 | 00:12 | מאת: רונן

היי. מאוד מתבייש בגודל של איבר המין שלי. בזמן רפיון בערך 8 סנטימטר בזיקפה 15 סנטימטר. למרות שיודע שזה כמעט גודל ממוצע. עדיין מתבייש ונראה לי מאוד קטן. מה עושים? זה גורם לי לחרדה

אני לא יודעת מאיפה אתה ניזון שיש לך איבר מין קטן. גודל איבר המין שלך בזיקפה הוא גודל יפה. הממוצע הוא באיזור ה13-15 סמ בזקפה ואתה נמצא ברף העליון. כך שלא צריכה להיות לך שם בעיה עם תפיסת האיבר. כול מה שצריך זה לשנות את התפיסה בראש.

11/07/2019 | 16:05 | מאת: רונן

תודה

מנהל פורום סקסולוגיה