בעית אוננות קשה בקשר זוגי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

25/06/2019 | 04:28 | מאת: בדוי

חמדה שלום אני בן 23 עם בת זוג בערך שנה וכמה חודשים מאז שהייתי נער הייתי מאונן בתדירות גבוהה גם היום למרות הבת זוג והסקס שלנו נהדר מגוון ותשוקתי אני מוצא את עצמי מאונן כל יום ולעתים מספר פעמים ביום, אפילו במצלמות רשת. אני מרגיש שאני סוטה מין ורוצה להסתפק ביחסי המין עם בת הזוג שלי. יש לציין שיש לי פטיש מיני לזרועות אתלטיות ועל זה אני מאונן רוב הזמן, פעם ביום לפחות. מה עלי לעשות אני מטופל אצל פסיכולוג

האוננות שלך כבר הפכה להתמכרות. צריך לטפל בבעיה מנקודת מבט של התמכרויות ולא טיפול פסיכולוגי רגיל.

מנהל פורום סקסולוגיה