דלקות בשתן וגרד וצריבה בנרתיק.

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

22/06/2019 | 20:11 | מאת: מישהי

בת 30.יש לי בת זוג קבועה מספר שנים. בשנה האחרונה סובלת מדלקות חוזרות בשתן.מקבלת אנטיביטיוקיות.אך לאחר סיום הטיפול האנטיביוטי.הדלקות שוב חוזרות.ובימים האחרונים .התחלתי לסבול גם מצריבה וגרד בנרתיק.בייחוד לאחר יחסי מין(עם סטראפאון).(רק מציינת כי אנחנו נקיות ולא מעבירות צעצועים בנינו.) לא יודעת מה לעשות.קראתי שלקיחה ממושכת של אנטיביטיקות יכולה לעודד דלקות בנרתיק.אבל זה כמו הביצה והתרנגולת .קודם יש לי דלקת שתן.נותנים לי אנטיביוטיקה כדי לטפל בה.ואז כנראה זה גם עושה דלקת בנרתיק?? מה אני עושה? לגבי פנייה לגניקולוג.לצערי.נתקלתי בגניקולוגים שהתייחסו אליי בצורה פוגענית כשהבינו שאני בזוגיות עם אישה.או שתפסו כ"זוגיות לא מונוגמית "-רק כי אני עם אישה.

לצערי לא רק את זוכה ליחס לא מותאם מרופאי נשים ולא רק בגלל שיש לך זוגיות עם אישה. כאשר רופא נשים לא יודע מה לעשות הוא מבטל את המטופלת. יש אפשרות לפנות לגינקולוג שהוא גם אורולוג יש כאלה קוראים להם אירוגינקולוג. אני לא יודעת לאיזה קופה את שייכת. ברשימת רופאי נשים שיש לך בקופה תחפשי את הרופא שמומחה בתחום של אירוגינקולוגיה. או שתפני לרופאת משפחה והיא תפנה אותך לרופא המתאים.

מנהל פורום סקסולוגיה