אוננות אצל ילדה בת 7

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

10/06/2019 | 09:54 | מאת: ענבל

שלום, הבת שלי בת 7 מאוננת תקופה ארוכה גם במהלך השיעור בבית הספר. שוחחתי איתה בנושא והסברתי לה את עניין הפרטיות.למרות זאת היא ממשיכה לאונן גם בבית הספר, ובשיחה עמה היא אמרה לי שלפעמים היא לא שמה לב שהיא עושה את זה. אציין עוד כי המורה מדווחת על סוג של התנתקויות, כך שלפעמים היא מתחילה להעתיק מהלוח או לעשות דף עבודה ועוצרת המון תוך כדי.אציין שמלבד זאת, היא ילדה שמאוד מצליחה בלימודים ומתפרץקדת כרגיל מבחינה חברתית. אשמח לתשובה

אוננות אצל ילדים לרוב באה כאיזה מנגנון הרגעה. יתכן והיא חווה לחץ פנימי שאוננות מצליחה להרגיע אותה. אולי בלי לשים לב רמת הציפיות ממנה גבוהה והיא מצאה דרך להרגיע את עצמה ע"י אוננות. יש מקום לבדוק אולי טיפול רגשי לילדה כדי לעזור לה להיות רגועה יותר כך שהיא לא תצטרך את האונות .

מנהל פורום סקסולוגיה