מה קורה לי ?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

11/01/2001 | 22:37 | מאת: סם בר

אני בן 35 ומזה זמן רב (כשנתיים) אני לא מצליח להגיע לזיקפה ע"י כוח המחשבה מה שהייתי יכול בקלות להגיע לזיקפה מעולה רק ע"י מחשבה פשוטה ביותר. כעת גם צפיה בסרט סקס , לוקח לי הרבה מאד זמן להגיע לזיקפה , וגם אז היא זיקפה חלשה של אולי 80 אחוז. בעבר ניסיתי ויאגרה וזה לפעמים עזר ולפעמים לא. טופלתי גם ע"י זריקות לאבר המין ולבסוף התיאשתי מזה. אני באמת ובתמים חסר אונים , נורא עצבני ולא יודע מה לעשות , אני מבקש ומתחנן מכל מי שחווה בעיה דומה ויכול לעזור לי שיפנה אליי אפילו אישית לאימייל שלי , אם יש איזה רופא מומחה שיוכל להסביר לי מה עובר עליי , אפילו תמורת תשלום , אנא עשה זאת במהירות האפשרית בתודה סם בר המיואש.

12/01/2001 | 20:05 | מאת: רופאי קליניקה און

סם בר שלום! הינך סובל מבעית זרימת דם באבר מין. הבעיה שהינך מתאר מצביעה על פניה לבעיה עורקית (בעיית הגעת הדם לאבר המין) ולכן אינך מגיע לזיקפה מלאה. לצערי,לא תיארת האם הינך סובל גם מאובדן זיקפה תוך כדי מגע(בעיית ורידים)? במידה והבעיה היא עורקית(אזכיר-בעיית זרימות דם אל אבר המין וכתוצאה מכך-קושי בהגעה לזיקפה מלאה ותקינה) - סביר להניח שהינך סובל מהפרעה פיסיולוגית (גופנית ),כלומר הבעיה איינה פסיכולוגית. לא ציינת - האם אתה בריא בד"כ? האם אתה מעשן? העם אתה עובד קשה בעבודות פיסיות? לא הבנתי למה התיאשת מהזריקות? זהו הטיפול במקרה הזה. מאוד חשוב לדעת היכן ומה בדיוק קיבלת בתוך זריקה. אשמח לעזורך בהצלחה

12/01/2001 | 22:10 | מאת: סם בר

שלום לך אני אמור להתחיל טיפול דרך בית חולים איכילוב , בחודש הבא אשמח אם באמת תוכל לעזור לי , האם ישנה דרך שתוכל להעביר לי מס' טל' שלך באימייל בתודה על העזרה סם

מנהל פורום סקסולוגיה