זקפה שנחלשת בקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

05/05/2019 | 23:55 | מאת: ג'רי

אני כרגע בן 42. מזה תקופה ארוכה יש לי בעיה בזקפה שנחלשת ומגיעה למצב שאני לא יכול לבצע חדירה בזקפה כזהו חלשה... חשוב לציין גם שאני צופה בפורנו וגם באוננות מצליח להגיע לשפיכה והזקפה במיטבה כלומר איבר המין לרוב זקוף. בעבר אורולוג הביא לי כדורי סיאליס במינון נמוך אלה שצריך לקחת אותם על בסיס יומי וזה לא הכי עזר... הבעיה העיקרית היא שאני מתחיל חדירה והאיבר מין זקוף ואחרי 3 דקות חדירה הזקפה לבד נחלשת (לא מלחץ נפשי) אני נשוי זמן רב. עשיתי בדיקות דם והכל תקין וגם בדיקת טוסטסטרון והתוצאה היא באמצע הכוונה בטווח. יש צורך לחזור לאורולוג או לפנות לרופא מתמחה אחר ?

זקפה שנחלשת בקיום יחסי מין , ובאוננות הכול תקין, מקור הבעיה הוא לא רפואי. היית אצל אורולוג והוא ניסה לפתור את הבעיה בתחום הרפואי, אך ללא הצלחה. הבעיה קשורה יותר לתחום הנפשי. לכן אתה צריך יותר מטפלת מינית מהתחום הפסיכולוגי. אם אתה גר במרכז אתה מוזמן לתאם פגישה איתי בטלפון 054-4390916 חמדה .www.sexti.co.il

מנהל פורום סקסולוגיה