תדירות הסקס בין בני זוג

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/03/2019 | 09:31 | מאת: יניב

אני וחברה שלי באיזור גיל ה-30 (אני יותר גדול). אנחנו 7 חודשים ביחד והקשר מעולה. הקשר התחיל ביזיזות של חודשיים והמשיך לקשר רציני. בזמן היזיזות בהתחלה שכבנו בתדירות של פעמיים-שלוש בשבוע. עכשיו כשאנחנו בקשר רציני אנחנו שוכבים בתדירות של פעם בשבועיים. לא דיברתי איתה על זה. יוצא שרק אני יוזם סקס, וגם אז בהרבה מקרים ״אין לה כח עכשיו״. הנושא נורא מציק לי וגוזל לי המון אנרגיות, מעייף מתיש ומתסכל. אני אובד עצות. אשמח לעזרה בנושא. תודה.

תדירות יחסי המין בין בני זוג לרוב יורדת משלב ההתחלה של הקשר. מאוד יתכן שהייתם יזיזים אז היתה התלהבות של התחלה ועכשיו שאתם חברים זה כבר פחות. חשוב לפתוח את הנושא הזה בניכם ולדבר עליו על מנת שלא תהיה מתוסכל ובדרך הזו גם יגרום לנזק לקשר.

מנהל פורום סקסולוגיה