"קרי לילה" מספר פעמים בשבוע

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

17/03/2019 | 17:07 | מאת: נווה

האם יש קשר בהפסקת פעילות מינית ל"קרי לילה"? אני שבוע לא מקיים יחסי מין(נפרדתי מהחברה) לאחרונה 3 פעמים בשבוע האחרון היה לי קרי לילה וזה מעיר אותי בלילה ואני לא נרדם אחריי זה ! בעבר קרי לילה היה מרדים אותי , היום לא , כמו שבעבר אחריי סקס הייתי נרדם ועכשיו אני לא נרדם אחריי סקס שאני גומר .

קרי לילה הוא תופעה טבעית של הגוף שנמצה במצב שינה ורפוי . בדרך כלל קרי לילה קורה באזור גיל ההתבגרות. אולי רמת הגירוי שלך גבוהה וכך אתה לא מצליח להירדם.

מנהל פורום סקסולוגיה