נגעלת מאיבר מין גברי,מי אני?

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

08/03/2019 | 16:15 | מאת: יעל

שלום, אני בת 24.3 יש לי בעיה שאני נגעלת מאיבר מין גברי, היו לי יחסי מין בעבר עם גברים,וכל פעם נגעלתי מחדש,וזה לא משך אותי. חשבתי אני לסבית, אז התנסיתי עם אישה אבל גם שם לא נמשכתי לאיבר מין. אני לא יודעת מה לעשות?? זה אומר שאני לסבית? א-מינית ? אני כן מאוננת אבל גם לפעמים קצת נגעלת לגעת בעצמי.

התיאור אותו תיארת מראה שיש לך כול מני תקיעויות לגבי מיניות, איברי מין ונגיעות. על מנת להתמודד עם הדברים האלה בצורה טובה הייתי ממליצה לך לפנות לטיפול סקסולוגי.

מנהל פורום סקסולוגיה