איבר מין רחב וגדול מדי

דיון מתוך פורום  סקסולוגיה

24/02/2019 | 07:45 | מאת: יוגב

היי, אני מתמודד עם סיטואציות בהן לעיתים מתלוננות שאיבר המין שלי רחב וגדול מדי עבורן ולעיתים גם מתקשות לבצע בי מין אוראלי מחשש לכאב. גם כאלו שכן מענגות אותי לא מצליחות להכניס את כולו לפה. מה ניתן לעשות? איך אני יכול ליהנות מסקס כמו שהייתי רוצה?זה מתסכל! תודה, יוגב

נשים לא תמיד אוהבות לעשות מין אורלי לגברים מכמה סיבות. אחת מהן יכולה להיות גודל איבר המין שנותן להן תחושה לא נעימה. לעיתים בנות מרצות ועושות זאת כדי לרצות את הגבר. ביחסי מין חשוב להתחשב גם בצד השני. ואם לצד השני קשה עם גודל האיבר שלך אז רצוי להתחשב בו ולא לכפות עליה לעשות משהו שלא נעים לה או מתאים לה.

28/02/2019 | 15:21 | מאת: יוגב

אני חלילה לא כופה על אף אחת לעשות משהו בניגוד לרצונה,השאלה היא האם יש לך טיפים עבורן כיצד להתמודד עם הסיטואציה של לענג אותי,דבר שמאתגר אותן מאוד פיזית וזה מתסכל לשתי הצדדים.

מנהל פורום סקסולוגיה